Orientering fra bestyrelsen

Referat fra generalforsamlingen 23.februar 2015 er gemt under Generalforsamling.

Til orientering har bestyrelsen efterfølgende konstitueret sig således, at Michael Lind-Frandsen fremover varetager både formands- og sekretærposten, da der dels er stort sammenfald mellem de 2 opgaver og dels at der ikke var øvrige kandidater til opgaverne.

Morten Baden fortsætter som kasserer og Hans Steensen er næstformand.

Som godkendt på generalforsamlingen er vi ved at lægge sidste hånd på foreningens hjemmeside

www.egesholm.dk

Her kan I fremover finde informationer om foreningen (vedtægter, adresser m.v.) samt mødereferater fra bestyrelsesmøderne og generalforsamlingerne. Vi har nemlig besluttet at nedlægge den gamle papirprotokol og gå 100 % digitalt med mødereferater, så de kan blive gjort tilgængelig for alle. Vi omdeler stadig det vigtigste materiale, men det kan genfindes på hjemmesiden, hvis det nu bliver væk

Hjemmesiden forventes at være færdig senest medio juni, men I kan allerede tilgå den nu.

Beskæring af træer:

Vi har kigget lidt på beplantningen både mod Egebjergvej og i beplantningsbæltet mod omfartsvejen, hvor de nederste grunde mod fællesarealet har træerne meget tæt på, så vil nogen fælde 2-3 af de store træer nu mod at få træet, kan de henvende sig til Helle i nr. 49 (4079 2672) for en nærmere aftale om påvisning.

Vedrørende beplantningen mod Egebjergvej, så kan man melde sig til formanden (3084 3471), hvis man er frisk på at fælde træerne til efteråret. Er der ingen i foreningen, der melder sig, indhenter bestyrelsen tilbud på professionel bistand til brug for budgettet for 2016. De er store og hælder ud over vejen, så man skal vide, hvad man har med at gøre og det skal gå stærkt.

Sankt Hans arrangement på fællesarealet er aflyst :

Bestyrelsen har besluttet af aflyse Sankt Hans arrangementet på fællesarealet i år som følge af det nye tiltag fra Spejderne og Frivillighedsgruppen, som annonceret i Broen. De 2 foreningen vil forsøge at genoptage en tidligere tradition i Hansted Skov med forskellige aktiviteter og båltale af borgmesteren.

Arrangementet er for alle aldersgrupper og vi vil derfor bakke op om initiativet her det første år og dermed undlade vores eget arrangement. På generalforsamlingen i 2016 tager vi så stilling til, om vi skal fortsætte selv eller om vi indtil videre holder med den aktivitet i grundejerforeningens regi.

Vi beder derfor om, at man ikke kører mere grenaffald på bålet i år.

Vi sørger for, at det der ligger deromme bliver brændt af om formiddagen på sankt hansaften, så det ikke skal se træls ud i et helt år.

Så Sankt Hans holdes i Hansted skov – arrangementet starter kl. 17.30 og båltalen er kl. 19.30 – se evt. i broen eller på facebooksiden hansted-egebjerg-